2010. november 11., csütörtök

Dekorációs ötletek: Karácsonyi fenyőfa dísz, fenyő alakú, piros

Reklámajándékként, mint kísérőajándék remekül beválik! De nemcsak karácsonyfára akasztható: bármelyik csomagolás mutatós díszévé válhat ez a tűzpiros, gyufásdobozt méretű fenyőfa alakú dísz.

Most rendkívül kedvez
ő áron, 280,- Ft-ért kínáljuk a 4 darabot tartalmazó szettet.
...mert fontos a tálalás is!:)

Karácsonyi reklámajándék ötletek: Hógömb



Emlékszem, gyerekoromban mekkora élményt jelentett, amikor megrázhattam a nagyszüleim öreg komódjának főhelyét elfoglaló hógömböt és csöndes ámulattal figyeltem az apró hópelyhek táncát, és elhittem, hogy abba a kis gömbbe rejtett, miniatürizált világban éppen akkor esik a hó...Igazi varázslat volt! Ma már természetesen nem gondolom azt, hogy az egy igazi világ, de a hógömb csodája semmit sem veszített varázsából. :)
Talán elfogult is vagyok egy kicsit, mégis ajánlanám, hogy bátran ajándékozzon céges ajándékként hógömböt! A weboldalunkon garantáltan verhetetlen piaci áron megrendelhető zenélős, mikulásfigurás hógömb, nosztalgiát erősítő retro-dizájnjával egy kedves figyelmességet jelenthet bárkinek!

Érdekességek a hógömbről

A hógömbök valamikor a 19. század elején kezdték el világhódító útjukat, bár keletkezésük történetét a mai napig homály fedi, mégis sokan arra következtetnek, hogy az akkoriban divatos üvegből készült papírnehezékek szolgáltatták az alapötletet kitalálójuknak.
Az 1878-as Párizsi Világkiállításon már olyan jól debütált, hogy a rá következő évben 5 vállalkozás is belekezdett a 'tömeggyártásába', illetve az Európában történő terjesztésébe. Ekkor még a hógömb főtémáját az újonnan épült Eiffel-torony jelentette. Amerikában csak jóval később, az 1920 évek környékén kezdett el hódítani, kedvelt és a mai napig is népszerű vallásos témákkal. Nagy áttörést hozott még a hógömbök történetébe az 1950-es évek, a műanyag ipar fellendülése. Az addig üvegből készült, törékeny gömböket már nagyobb tételben is lehetett gyártani a kevésbé sérülékeny műanyagból.
Felfedezte a film, a reklámipar, népszerűsége a mai napig világszerte töretlen.