2010. november 10., szerda

Rozsdamentes acél termoszbögre tetővel



Hideg téli napokon nincs is jobb annál, mint elszürcsölni egy finom forró teát a meleg szobában, és az ablakon át nézni, ahogyan nagy pelyhekben hull a hó...

termoszbögre tetővel

De nemcsak otthon: mutatós darabja lehet bármelyik munkahelynek, és nem csak ott, ahol a teát, mint védőitalt egyébként is kötelező adni a munkatársaknak. Egy-egy hosszabbra nyúlt meeting végére is biztos, hogy ugyanolyan meleg marad az ebben szervírozott kávé, tea, vagy más meleg ital, mint amikor azt órákkal azelőtt felszolgálták.Emblémázása lézergravírozással, esetleg tamponnyomással javasolt.
Hasznos és jól logózható reklámajándék.

Egykezes só- és borsőrlő


Karcsú formájával, elegáns ezüst színével, átlátszó középső részével garantáltan sikert fog aratni!
Dekoratív, praktikus és időtálló.

Karácsonyi reklámajándék ötletek: A sokoldalú wok



A mai modern konyhában egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hagyományos, kínai népi konyha egyik elmaradhatatlan kelléke, a wok.




De mi népszerűségének titka? Gyorsan elkészíthető benne szinte bármi, ráadásul a wokban készített ételek, köszönhetően a wok formájának, kevés zsíradékot igényelnek, ezért egészségesek is. A kínai konyhára jellemző pirítás mellett, kiváló sütésre, szószok, levesek főzésére és párolásra is.
Bárki könnyen megtanulhat benne főzni, ma már számtalan – és nemcsak kínai, wok-receptet lehet találni akár az interneten is. Sokoldalúságából, gyorsan elsajátítható, egyszerű használatósága végett a wok reklámajándékként is jól megállja a helyét, nemcsak ínyenceknek!
(em-a

Főzési tippek
WOK-hoz
  • Mivel a főzés-sütés-pirítás nagyon gyorsan történik a wokban, fontos, hogy mindent készítsünk elő, azaz minden hozzávaló, fűszer legyen adagolva a tűzhely mellett és várakozzon a sorára.
  • Először pirítsuk meg mindig a hosszabb időt igénylő hozzávalót (pl. hús), majd vegyük ki egy tányérra, vagy helyezzük a wok rácsra, így haladjunk tovább, és a végén mindent ismét keverjünk össze.
  • Ne tegyünk egyszerre túl sok hozzávalót a wokba, mert csökken a hőmérséklet, és a hozzávalók már nem sülnek át kellően.
  • A sütéshez használjunk hőálló olajat, pl. napraforgó, mogyoró, szójaolaj.
  • A zöldségek párolási ideje is eltérő lehet, ezt is vegyük figyelembe a sorrendnél.
  • Sózni (ha egyáltalán) csak a főzési folyamat végén javasolt.
Forrás: tutitippek.hu