2011. február 22., kedd

Tipp feszültségoldáshoz: stresszlabda!




Nem véletlenül az egyik legdivatosabb reklámajándékok egyike manapság a stresszlabda. Nemcsak, mert jópofa holmi, hanem mert, aki használja hatásosan tudja oldani vele a felgyülemlett belső feszültséget. Szóróajándéknak is kiváló!

Stresszlabda minden mennyiségben

Mitől borul ki az ember munkába menet?



Az agresszív autósoktól, dugóktól az udvariatlan utasoktól és a késésektől - derült ki a munkahelyi-megoldásokat szolgáltató Regus kutatásából. 

 

 

A 10 000 fő részvételével készített globális felmérésből kiderült, mely tényezők zavarják legjobban a dolgozókat a munkába járás során. A ...válaszadók 52 százalékban fő problémaként a rosszul vagy veszélyesen vezető autósokat jelölték meg. A tömegközlekedésben előforduló késések és fennakadások az emberek 40 százalékának életét nehezítik, miközben 34 százalék panaszkodott a többi autós agresszív viselkedésére. Az előbb felsoroltak mellett még a légszennyezettség, a járművek túlfűtése és a hangosan mobilozó utas is kiveri néha a biztosítékot.

Ritkábban fordul elő, de szintén problémát jelenthet, ha a közlekedési társaságok nem informálják időben az utasokat a forgalomban bekövetkezett változásokról és frusztrálóan hathat az utastársak udvariatlan vagy esetenként sértő viselkedése is. Mindez azt jelenti, hogy az átlagosan 29 perces utazás alatt, ameddig a munkavállalók beérnek a munkahelyükre, olyan stressz éri őket, hogy képtelenek lesznek higgadtan és jókedvvel nekilátni az aznapi feladatokhoz.